2024/03/28

 

RENGIAMASI BASEINO VEIKLOS PRADŽIAI

Autorės nuotrauka

Šių metų pabaigoje ar kitų metų pradžioje planuojama užbaigti Kupiškio baseino statybą. Kad jis galėtų funkcionuoti, reikia, kad juo kažkas turėtų pasirūpinti. Rajono Taryba, posėdžiavusi rugsėjo 29 dieną, nusprendė kurti Kupiškio sveikatingumo ir sporto centrą, biudžetinę įstaigą, kuri būtų atsakinga už baseino eksploatacijos reikalus ir ten organizuotų sporto, pramogų ir poilsio veiklą.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Naujos biudžetinės įstaigos kūrimas sukėlė diskusijų. Ne visi Tarybos nariai tam pritarė.
Opozicinės Valstiečių ir žaliųjų sąjungos rajono Taryboje lyderis Vidmantas Paliulis klausė, ar racionalu kurti naują įstaigą.

Kodėl nenorima baseino prijungti prie Kupiškio rajono kūno kultūros ir sporto centro. Būtų viena įstaiga. Nereikėtų papildomų lėšų naujai įstaigai kurti.
Rajono Tarybos pirmininkas, rajono meras Dainius Bardauskas, pakomentavo, kad iš pradžių ketinta baseiną jungti prie Kūno kultūros ir sporto centro. Bet pasidomėjus kitų rajonų baseinų veiklos patirtimi šios minties atsisakyta. Mat baseinas yra gana specifinis ir nemažas objektas. Sporto centras neturi tiek žmogiškųjų resursų, kad galėtų tą funkciją atlikti. Reikėtų priimti daug žmonių.

Plačiau skaitykite spalio 4 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (4 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • kžn gražus tas baseinas, nesuprantu dėl ko žmonės pyksta :D.

  • Svarbiausia kad vandens pripiltų.

  • Daug skolų liks Kupiškiui, po visų šitų koncesijų…..

  • Stiklainis.Ką konservuosime?

  • Pasityčiojimas iš architektūros.

  • O tai kuriant naują įstaigą mažiau darbuotojų reiks priimti?

Rekomenduojami video