2024/04/25

 

MERO NUOTOLINIS DARBAS – SU PASLAPTIES ŠYDU

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Praėjusią savaitę pilna buvusi rajono mero Dainiaus Bardausko darbotvarkė staiga ėmė ir pasikeitė. Nors planuota, kad jis vyks į Lietuvos Respublikos susisiekimo ministeriją, dalyvaus šalies prezidento inicijuotame Regionų forume, susitikimuose Kupiškio rajono savivaldybėje, daug buvo darbų ir savaitgalį, liko tik darbas su dokumentais. Net viena komercinė šalies televizija susidomėjo, kur dingo rajono vadovas.

Jurga BANIONIENĖ

Vakar susisiekus su rajono meru Dainiumi Bardausku jis teigė, jog nuo praėjusios savaitės antradienio dirba iš namų. „Šiandien dar dirbu nuotoliniu būdu. Turiu tokią teisę pasiimti nuotolinį darbą, yra galimybė, aš ja pasinaudojau“, – kalbėjo D. Bardauskas.

Pasak jo, tam nereikia jokio atskiro rajono Tarybos pritarimo. „Tai kasdienis natūralus darbas, dabar netgi į komandiruotę išvažiuoti nereikia jokio atskiro sprendimo kaip anksčiau, kai Taryba turėdavo išleisti“, – teigė meras.

Priežasčių, kodėl dirba nuotoliniu būdu, D. Bardauskas nekomentavo. „Nenoriu ir turiu tam teisę“, – tepasakė jis.
Į klausimą, kad galbūt serga ir dėl to negali būti savo vietoje, D. Bardauskas atsakė, kad jokio skirtumo, tai niekam neturi būti įdomu. „Dirbu nuotoliniu būdu, Savivaldybėje darbas vyksta, visos funkcijos užtikrintos, viskas tvarkoje“, – kalbėjo meras.
Paklaustas, kada ketina būti darbo vietoje, savo kabinete, D. Bardauskas teigė, jog planuoja grįžti antradienį.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Labas,
    eilėje laukia dar daug nuskriaustųjų.

  • Mero teismo sprendimas apskųstas. Jei man būtų tokia situacija, smarkiai viduriuočiau. Juk sprendimas buvo juokingas po tokio ilgo teismų darbo.

  • Šitam vor v zakonne, net nebereikia eitiį darbą. Yra įstatymai. Vieni galioja s***s konservatoriams, o kiti, žmonėms.

    • To Sene,
      Esi sena vagilka valstiete!

      • agrasyvus

  • Cirkas be pinigų tas meras. Kuo toliau, tuo liūdniau. Visi puikiai supranta kas vyksta. Paprastas sav. darbuotojas pabandytų taip padaryti. Pamatytumet…..

  • Taigi pLIULIS MERO ŠEŠĖLISGAL JAU NEBE TURI TARNYBOS KUPRELIŠKYJE.

  • Alia koks gi čia „BIESAS“ įsimetė toje savivaldybėje, kad taip neduoda ramybė merui. Gol raikia pajimt gėras ROŽAS ir apsišuot

Rekomenduojami video