2024/04/25

 

LIGONINĖ TURI PAVADUOTOJĄ GYDYMUI

Gegužės 30 dieną darbą Kupiškio ligoninėje pradėjo pavaduotojas gydymui Justinas Kretavičius. Nuotrauka iš asmeninio pašnekovo albumo

Atsižvelgdama į viešosios įstaigos Kupiškio ligoninės 2022 m. gegužės 12 d. prašymą, Kupiškio rajono savivaldybės taryba nusprendė išnuomoti vieno kambario Savivaldybės būstą Jaunimo gatvėje. Jis bus skirtas Kupiškio ligoninės direktoriaus pavaduotojui gydymui.
Jurga BANIONIENĖ


Rajono meras Dainius Bardauskas Tarybos narius informavo, kad įvyko konkursas šioms pareigoms eiti.

Mero pavaduotojas Augenijus Cesevičius sakė, kad ligoninė be pavaduotojo buvo gana ilgai, toks specialistas, anot vicemero, išties reikalingas.
Pakalbintas Kupiškio ligoninės direktorius Julius Panka sakė, jog konkursą laimėjo gydytojas Justinas Kretavičius iš Vilniaus. Jis ligoninėje pradėjo dirbti nuo gegužės 30 dienos.
„Darbo sutartis pasirašyta. Jis laimėjo konkursą į pavaduotojo gydymui darbo vietą. Galbūt vėliau, kaip gydytojas, norės papildomo darbo, kadangi tikrai sunku privilioti specialistus į tokius rajonus, kaip Kupiškis. Šiuo metu jis dirbs kaip pavaduotojas, administracinį darbą“, – kalbėjo J. Panka.
Pasak ligoninės vadovo, naujas pavaduotojas yra darbo medicinos gydytojas. Tai artima vidaus ligų gydytojui specializacija.

Plačiau skaitykite gegužės 31 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (4 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Ocho iš vilniaus į kupiškį !

Rekomenduojami video