2024/04/20

 

SU VICEMINISTRU APTARĖ BASEINO STATYBOS EIGĄ

Šiandien Kupiškio rajono savivaldybėje vyko susitikimas su švietimo, mokslo ir sporto viceministru Linu Obcarsku, kuruojančiu sporto reikalus, ir su Seimo nariu Jonu Jaručiu.

Aptarti Savivaldybės vykdomo investicinio projekto „Sveikatingumo ir sporto kompleksas“ įgyvendinimo ir tolimesnio finansavimo reikalai. Projekto I etapo, baseino statybos, darbai eina pagal planą. Jau parengtas ir II etapo, sporto salės, statybos projektas.

Kalbėta ir apie kitų rajono sporto objektų poreikį ir jų finansavimą.

Pasibaigus susitikimui svečias ir Savivaldybės atstovai nuvažiavo ir į baseino statybvietę, susitiko su šios statybos rangovais.

Plačiau skaitykite antradienio „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Visos politinės partijos išsigimė ir tapo savotiškomis gaujomis, kurios vienija bendrų, savanaudiškų interesų siekiančias žmonių grupes. Tai ,jau seniai vyksta ir regionuose ir sostinėje. Padorūs žmonės, inteligentija, seniai nustumti nuo valdžios. Už tai turime, va tokią Lietuvą, kokią turime šiandien. Atėjus politiniam krachui, paprastai ateina ir ekonominis krachas. Už skolintus pinigus statytuose pastatuose, baseinuose ir rūmuose, švilpaus vėjai. Regionai sunaikinti fizine prasme ir reikės daug laiko, kad jie atsigautų.Ir tai įvyks,tik prie politikų, kurie atsisuks į žmones. Tokių ,deja, kol kas nebeturime.

    • Iš tiesų labai smagu, kad baseinas kyla. Projektas yra labai gražus ir reikalingas Kupiškiui. O kai bus pastatyta sporto salė, reikės dar sutvarkyti visą parko teritoriją, įrengti takus su suoliukais, vaikų žaidimo aikštelėmis. Gal ir esamą futbolo aikštę reikėtų atnaujinti ir krepšinio aikštelę lauke įrengti. Sklypas yra didžiulis 6 ha. O kompleksą išlaikyti tikrai padėtų atvažiuojantys pasitreniruoti sportininkai iš kitų šalių. Sekmės visiems prisidedantiems prie baseino statybos ir finansavimo.
      Pagarbiai Euchrida Sipavičienė

  • Laukiam, laukiam labai!!!

  • Seimo visepirmininkas aukštesnio rango nei viceministras. Todėl staripsnelio pavadinimas atrodo lyg pataikaujantis teismuose besilankančiam merui.

  • O prie ko čia Jarutis? Kas sunkiai savivaldybės pasiekta, norisi prisiglausti? Ar ne valstiečiai trukdė pradėti baseino statybas neskirdami finansavimo?

    • Vidiems žiemą šalta,tai ir JJ.šildosi

Rekomenduojami video