2024/04/23

 

RYŠIŲ SU VISUOMENE SPECIALISTEI KUPIŠKIS – NESVETIMAS

Nuotrauka iš redakcijos archyvo.

Kupiškio rajono savivaldybės ryšių su visuomene specialistė Asta Vilimė.
Nuotrauka iš asmeninio pašnekovės albumo

Kupiškio rajono savivaldybės Vidaus administravimo skyriuje nuo gruodžio 13 dienos pradėjo dirbti vyriausioji specialistė ryšiams su visuomene Asta Vilimė. Ji buvo vienintelė skelbto konkurso pretendentė.

Jurga BANIONIENĖ

Kupiškio rajono savivaldybės administracijos direktorius Kęstutis Jakštas sakė, kad konkursas šioms pareigoms eiti įvyko gruodžio pradžioje.

„Pagal reikalavimus, skelbimas apie konkursą buvo viešinamas dešimt dienų, sulaukėme tik vieno pretendento. Kai konkursą skelbėme anksčiau, jų buvo du, tačiau jie neatitiko reikalavimų. Šiame konkurse kandidatė puikiai pasirodė, atitiko visus reikalavimus“, – teigė administracijos direktorius.

Plačiau skaitykite gruodžio 18 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kupiskis ant tiek neturi ka pasiulit,kad tik vienas pretendetas ir tai manau sita panele su visuomene nelabai ka turi bendra tik nupirkta diploma

  • Kaži, ar reikia specialistės, kai visuomenės nėra?

  • Visi seniai žino,kad realiai nevyksta jokie konkursai. Parenkami savi žmonės, o konkurso sąlygos pritempiamos prie „kandidato“ turimo išsilavinimo, kvalifikacijos ir t.t. Ir tai vyksta ,jau labai seniai ir ne tik Kupiškyje, bet visoje Lietuvoje. Anksčiau, dar nepatingėdavo surasti kokį kvailelį, kuris pavaizduotų pralaimėjusįjį, dabar jau net nesivarginama.

  • Kažkaip įdomiai vis po vieną pretendenta vis į visokias pareigas išeina.

Rekomenduojami video