2024/03/28

 

Į VASAROS SEZONO STARTĄ – SU TRIATLONO ČEMPIONATU

Kupiškyje viešėjo nauja Lietuvos triatlono federacijos vadovybė: prezidentas Saulius Batavičius (viduryje), viceprezidentas Mantas Marcinkevičius (kairėje) ir generalinis sekretorius Dainius Šimkaitis. Lietuvos triatlono federacijos nuotrauka

Kupiškyje viešėjo nauja Lietuvos triatlono federacijos vadovybė: prezidentas Saulius Batavičius (viduryje), viceprezidentas Mantas Marcinkevičius (kairėje) ir generalinis sekretorius Dainius Šimkaitis.
Lietuvos triatlono federacijos nuotrauka

Balandžio 28 dieną su Kupiškio rajono savivaldybės vadovais susitiko naujas Lietuvos triatlono federacijos prezidentas Saulius Batavičius ir jo komanda – viceprezidentas Mantas Marcinkevičius ir generalinis sekretorius Dainius Šimkaitis. Aptarti birželį Kupiškyje vyksiančio Lietuvos sprinto triatlono čempionato organizaciniai klausimai.

Jurga BANIONIENĖ

Siekis – išlaikyti triatlono tradiciją

Pasak rajono mero Dainiaus Bardausko, triatlonas Kupiškyje turi gilias tradicijas, siekiama, kad jos būtų tęsiamos ir toliau.

„Federacijos vadovybė pasikeitė, bet jie savo kalendoriuje Kupiškį mato. Pernai jau apie tai kalbėjome, šiemet viską sukonkretinome“, – teigė D. Bardauskas.

Birželio 5–6 dienomis Kupiškyje vyks Lietuvos sprinto triatlono čempionatas ir, jei pandeminė situacija nepamaišys, „Baltic cup 2021“ etapas.

Plačiau skaitykite gegužės 8 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Ar nebus antru stichijų ir vėl naujų spektakliu

  • Tai sportas tik patiems sportininkams. Žiūrovai šia šaka mažai domisi. Vienas nepatogumas, kad gatves uždaro, o šiaip te sportuoja, sėkmės.

Rekomenduojami video