2024/03/29

 

POLICIJA PAGALBININKAMS – AKTYVIEMS VISUOMENĖS ATSTOVAMS DĖKOJO VIRTUALIAI

Kupiškio rajono policijos komisariato 2020 metų veiklos pristatymas vyko nuotoliniu būdu. Jurgos Banionienės nuotrauka

Tradicinis Kupiškio rajono policijos komisariato veiklos pristatymo renginys kasmet sukviesdavo į pasirinktą vietą savivaldos atstovus, bendruomenių narius, policijos bičiulius ir rėmėjus, saugios kaimynystės grupių vadovus. Gyvename sudėtingomis pandemijos sąlygomis, tad šį kartą viskas buvo kitaip. Praėjusių metų darbus, pasiektus veiklos rezultatus pareigūnai aptarė ir šių metų prioritetines kryptis pristatė nuotoliniu būdu.

Jurga BANIONIENĖ

Daugiau pranešimų

Renginį vedė Kupiškio rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyriausioji patrulė, atliekanti Veiklos skyriaus vyresniojo tyrėjo funkcijas, Ineta Baronaitė.

Pristatant policijos veiklą dalyvavo svečiai – Seimo nariai Valdemaras Valkiūnas ir Jonas Jarutis, Kupiškio rajono savivaldybės mero pavaduotojas Algirdas Notkus, Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Rimantas Bobinas, Panevėžio apygardos prokuratūros Panevėžio apylinkės prokuratūros vyriausiasis prokuroras Julius Gelumbauskas, Kupiškio dekanato dekanas Mindaugas Kučinskas ir kt.

Pirmiausia visiems parodytas trumpas filmukas apie rajono pareigūnų darbą įvedus karantiną.
Vėliau Kupiškio rajono policijos komisariato viršininko Gintauto Misiūno pateikta policijos pajėgų reagavimo į įvykius analizė bylojo, kad į visų kategorijų iškvietimus reaguota labai operatyviai.

Pranešimų smarkiai padaugėjo, palyginti su praėjusiais metais. Tai, pasak G. Misiūno, neabejotinai susiję su pandemija. Pranešimai, į kuriuos reaguoja pareigūnai, skirstomi į tris kategorijas – A, B ir C. Į A kategorijos pranešimus (jų gauta 104) reaguota 98,1 proc.; į B kategorijos (752) – 99,6 proc; į C kategorijos (1844) – 95,8 proc.

Plačiau skaitykite vasario 27 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video