2024/04/24

 

VIETOJE AUTOMOBILIŲ – MEDINIAI PADĖKLAI IR STOP JUOSTOS

Automobilių srautų ribojimai. Jurgos Banionienės nuotrauka

Nuo savaitės vidurio šalyje įsigaliojo griežtesnės karantino taisyklės. Įvesti papildomi ribojimai prekybos centrams. Vienas jų – automobilių stovėjimo vietų mažinimas. Prekybos centrų automobilių stovėjimo aikštelėse negalės būti užimta daugiau nei 20 proc. stovėjimo vietų. Šį Vyriausybės sprendimą privaloma įgyvendinti nuo trečiadienio.

Jurga BANIONIENĖ

Sukėlė sunkumų

Tą dieną apsilankius prie prekybos centro „Maxima“ buvo matyti, kad darbas vyksta. Naudojant medinius padėklus, vežimėlius, stop juostas buvo įrenginėjamos laikinos pertvaros.

„Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė „Kupiškėnų mintims“ sakė, jog situacija dėl šalyje plintančios COVID-19 infekcijos vertinama rimtai ir atsakingai.

„Laikomės Vyriausybės reikalavimų ir rekomendacijų, nors dalies jų įgyvendinimas per tokį trumpą laiką sukėlė didelių sunkumų. Per praėjusią naktį didžiuosiuose Lietuvos miestuose prie „Maxima“ parduotuvių buvo įrengti specialūs stoveliai, kurie ribos automobilių statymą. Dėl laiko stokos kitur, taip pat ir Kupiškyje, įrengtos laikinos pertvaros, panaudojant medinius padėklus ir pirkinių vežimėlius.“

Plačiau skaitykite gruodžio 12 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video