2024/04/18

 

KALĖDINĖ PUOŠYBA ĮGAUNA PAGREITĮ

Kupiškio kultūros centras savo aplinką papuošė pasakų tema. Kiekvieną dieną kupiškėnai laukiami Kultūros centro kieme – ten jie galės pasigrožėti ne tik šventine aplinka, bet ir pasiklausyti kalėdinių dainų, pasakų įrašų. Kupiškio kultūros centro nuotrauka

Kupiškio kultūros centras savo aplinką papuošė pasakų tema. Kiekvieną dieną kupiškėnai laukiami Kultūros centro kieme – ten jie galės pasigrožėti ne tik šventine aplinka, bet ir pasiklausyti kalėdinių dainų, pasakų įrašų.
Kupiškio kultūros centro nuotrauka

Šių metų Kalėdos, įspraustos į visuotinių apribojimų rėmus, neišvengiamai bus kitokios. Tačiau šventinė nuotaika, kaip buvo, taip ir bus stiprinama – karantinas nėra priežastis atsisakyti šventinio laukimo.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Pasiklausyti pasakų

Kūrybinį lankstumą sudėtingu periodu pasitelkė ir Kupiškio kultūros centras. Kiekvieną dieną kupiškėnai laukiami Kultūros centro kieme – ten jie galės pasigrožėti ne tik šventine aplinka, bet ir pasiklausyti kalėdinių dainų, pasakų įrašų. Mažieji lankytojai, grįžę namo, pasakas galės iliustruoti. Piešinius atnešę į stebuklingą pasakų namelį, vaikai dalyvaus gražiausios iliustracijos konkurse.
Kodėl būtent pasakos?

Plačiau skaitykite gruodžio 8 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video