2024/04/20

 

KVIEČIA DALYVAUTI FOTOGRAFIJŲ KONKURSE

Kupiškio viešoji biblioteka įgyvendina projektą „Kartas sujungianti fotografija“, kurį iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba, remia Kupiškio rajono savivaldybė. Projekto tikslas – Kupiškio krašto kultūros paveldo išsaugojimas ir jo savitumo atskleidimas per fotografijos meno retrospektyvą ir naujas kūrybines iniciatyvas, į jas įtraukiant kraštiečius fotomenininkus ir fotografus mėgėjus.

Kupiškio viešojoje bibliotekoje ir erdvėse aplink ją (Krantinės g. 24) veikia retrospektyvinė fotografijų paroda „Kupiškis ir kupiškėnai“ ir birželio 6–7 d. vykusio fotografų plenero „Pasivaikščiojimai po Kupiškį“ darbų paroda.

Fotografus mėgėjus biblioteka kviečia dalyvauti konkurse „Žvilgsnis į Kupiškį 2“. Kodėl 2? Prieš keletą metų panašus konkursas jau buvo organizuotas. Fotografijas, kuriose užfiksuoti šiandienos Kupiškio krašto vaizdai ir žmonės, iki rugsėjo 25 d. prašoma siųsti el. paštu [email protected] arba [email protected] . Vienas autorius gali atsiųsti iki 3 fotografijų (jos turi būti išsaugotos jpg formatu, nesumažintos).

Nuo spalio 2 d. fotografijos, neįvardijant jų autorių, bus paskelbtos Kupiškio viešosios bibliotekos „Facebook“ paskyroje. Vyks gražiausios (labiausiai patikusios) fotografijos rinkimai, kuriuose galės dalyvauti visi socialinių tinklų vartotojai. Geriausią fotografiją išrinks ir fotografų profesionalų komisija. Nugalėtojai bus apdovanoti prizais ir dovanomis, bus parengta fotografijų paroda „Mano žvilgsnis į Kupiškį“.

Bibliotekos inf. ir nuotrauka

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video