2024/03/29

 

SPRUKO IR VERTĖSI „AUDI“

Vėlų antradienio vakarą Kupiškio rajono policijos pareigūnai gavo pilietiškų gyventojų pranešimą, kad Rokiškio–Kupiškio keliu link Kupiškio važiuoja pavojingai manevruojantis automobilis „Audi“, kad vairuotojas galbūt neblaivus.

Pastebėję minėtą automobilį prie žiedinės sankryžos pareigūnai jį stabdė, bet transporto priemonė, padidinusi greitį, nulėkė į Panevėžio pusę, į kelis kartus per garsiakalbį pateiktą reikalavimą sustoti vairuotojas nereagavo.

Privažiavus Stirniškių k. ribas automobilis stabtelėjo ir iš jo iššoko du jaunuoliai, o „Audi“ didžiuliu greičiu nurūko tolyn. Apie išlipusius jaunuolius per radijo stotelę operatyviai pranešta kitam budinčiam ekipažui.

Persekiojant automobilį, jis vis tolo, deja, važiavimas baigėsi Šaukliškių kaime.

„Audi“ kliudė kelio ženklą, nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi ant stogo. Vairuotojo vietoje sėdėjo prispausta mergina. Ji buvo be sąmonės. Vairuotojai išvaduoti prireikė gelbėtojų pagalbos. Pasitelkus hidraulinę įrangą, vairuotoja ištraukta iš automobilio ir perduota greitosios medicinos pagalbos medikams, kurie išgabeno ją į Panevėžio ligoninę. Mergina, komos būsenos, paguldyta į reanimacijos skyrių.

Kartu su vairuotoja automobilyje iki avarijos buvę du keleiviai patvirtino, kad automobilį vairavo jų pažįstama ir į jų prašymus sustoti nekreipė dėmesio. Galbūt todėl, kad jų teigimu, mergina prie vairo sėdo išgėrusi. Vairuotojos blaivumas paaiškės atlikus kraujo tyrimą. Keleiviams nustatytas lengvas girtumas.

„Kupiškėnų minčių“ inf.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Dar ne tiek išgirsite apie šitą „Orleano mergelę“ 😉

    • O kas čia tokia

  • Reikėjo valkatą palikti mašinoje.

  • Tokiu atveju už gydymą turėtų susimokėti nukentėjusysis.

Rekomenduojami video