2024/04/23

 

GRIEŽTOS VELYKOS PRAĖJO GANA DRAUSMINGAI

Policija per šventinį savaitgalį dėl galiojusio Vyriausybės draudimo gyventojams vykti į kitus miestus Kupiškyje patikrino apie du tūkstančius automobilių. Dauguma policijos sustabdytų vairuotojų buvo geranoriški. Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Šventinis savaitgalis policijos pareigūnams buvo labai darbingas – siekdami sumažinti nebūtiną judėjimą jie tikrino ir kontroliavo pagrindiniais keliais į miestus ir miestelius atvažiuojančius automobilius. Taip pat prognozuota, kad per Velykas ypatingai daugės smurto artimoje aplinkoje.

Šventės dienomis keliuose budėjo, į iškvietimus skubėjo ir Kupiškio rajono policijos komisariato pareigūnai. Kaip praėjo šių metų ypatingos Velykos, papasakojo Kupiškio rajono policijos komisariato viršininkas Gintautas Misiūnas.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Vienuolika grįžo atgal

Prieš pat didžiąją pavasario šventę viešojoje erdvėje mirgėjo pranešimai, kad nuo balandžio 10 d. 20 val. iki balandžio 13 d. 20 val. ribojamas patekimas į Kupiškio miesto teritoriją. Į Kupiškį buvo galima įvažiuoti per du stacionarius postus – Kupiškio mieste, Panevėžio g., ir Aukštupėnų kaime, Dvaramiškio g. Kiti, įprastai galimi, įvažiavimo keliai į miestą Velykų dienomis buvo draudžiami.

Plačiau skaitykite balandžio 16 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video