2024/03/29

 

PAJUDĖJO SANKRYŽOS REKONSTRAVIMO DARBAI

Kelininkai pradėjo parengiamuosius sankryžos darbus Aleksandrijos kaime, kur susikerta du intensyvaus eismo keliai. Autorės nuotrauka

Kelininkai pradėjo parengiamuosius sankryžos darbus Aleksandrijos kaime, kur susikerta du intensyvaus eismo keliai.
Autorės nuotrauka

Jau prasidėjo paruošiamieji keturšalės sankryžos įrengimo darbai Stičkalnio ir Aleksandrijos kaimų ribose. Juos atlieka AB „Panevėžio keliai“.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Lietuvos automobilių kelių direkcija (LAKD) prie Susisiekimo ministerijos informavo, kad vykdant inžinerinių eismo saugumo priemonių diegimo krašto ir rajoniniuose keliuose projekto antrą etapą, 2020 sausio 22 dieną su AB „Panevėžio keliai“ pasirašyta sutartis dėl valstybinės reikšmės krašto kelio Nr. 122 Daugpilis–Rokiškis–Panevėžys (62,07 km) keturšalės sankryžos su valstybinės reikšmės krašto keliu Nr. 118 Kupiškis–Utena rekonstravimo į žiedinę sankryžą.

Skaitykite balandžio 7 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kiek prisimenu(o tai apie 50 metų atgal)tai keturšalė sankryža ten visalaik buvo.Kam dar kartą įrenginėt.(gal žiedinę įrengia)

    • Maždaug per tris pirštus aukščiau nei tavo komentaras, aiškiai parašyta, kad daro žiedinę. Paskubėjai 😉

      • Taigi aš čia apie info kad darbai prasidėjo,o ne apie direkcijos panešimą apie sutartį.Taigi nesmerk labai.

        • Nesmerkiu! Saugok dieve smerkti žmones už tokias klaideles! Ne žvėrys kokie gi 🙂 Pačiam per skubėjimą pasitaiko, tai ir tavo pamačiau, įprastas dalykas.

Rekomenduojami video