2024/04/24

 

PRIĖMIMO SKYRIUS – ATSTŪMIMO SKYRIUS?

Į ligoninės priimamąjį pacientai dažnai atvyksta ne tik tada, kai reikalinga skubi pagalba. Bet kokiu atveju medikai turi pacientus sutikti ir išlydėti mandagiai. Vilės Leščinskienės nuotrauka

Į ligoninės priimamąjį pacientai dažnai atvyksta ne tik tada, kai reikalinga skubi pagalba. Bet kokiu atveju medikai turi pacientus sutikti ir išlydėti mandagiai.
Vilės Leščinskienės nuotrauka

Medikų ir pacientų susitikimas ne visuomet būna malonus. Į redakciją kreipėsi pensinio amžiaus moteris (vardas ir pavardė redakcijai žinoma), kuri sausio 2 dieną kvietė greitąją medicinos pagalbą ir nusivylė ir paramedikų, ir priėmimo-skubiosios pagalbos skyriaus medikų bendravimu.

Skaitytojos pasakojimas verčia susimąstyti – nejaugi gydytojai pamiršę bendravimo etiką? O gal pacientai tiek emociškai išvargina gydytojus, kad šie nebesusivaldę pratrūksta ir nebejaučia, kad rėkia ant pacientų?

Skaitykite sausio 11 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Pschologinis mikroklimatas rajone nulinis. Todėl nenuostabu,kad tokie straipsniai ir gimsta. Duok dieve jiems sveikatos,kad nors iki redakcijos nueina. Prie maximos šiandien mačiau porelę ,kur valkiojas po Kupiškį. Viena kvaiša,o kitas narkomanas. Tai išsikvietė greitąją. Gal kaip taksi? Tai va tokie ir išveda iš kantrybės.

  • Ona
    Na, kupiškėnai, kaip Jums „patiko“ Kupiškio naujųjų daktarų atsakymas į K.mintyse publikuojamą straipsnį apie priėmimo skyriaus darbą??? Padiskutuokime.

    • Vienas filosofas, kitas cinikas:)
      Bet dalis tiesos, kaip bebūtų liūdna, jų žodžiuose yra.

Rekomenduojami video