2024/04/18

 

MAGIŠKAS DATAS KOL KAS APLENKIA

Rasos Čepaitės nuotrauka

Magijos gerbėjams šie metai ypatingi. Skaičių derinys 2020 – unikalus. Panašus jų derinukas buvo 1010 metais ir bus po tūkstančio metų 3030-aisiais.

Šiemet yra nemažai porų, kurios norėtų susituokti vasario 20 ar 22 dieną, kai itin gražiai ir magiškai išsirikiuoja nuliukų ir dvejetukų derinukas.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Numerologai įspėja, kad tos datos ne pačios palankiausios įteisinti santuokai. Tikėti tuo ar ne, kiekvieno asmeninis reikalas. Pasidomėjome, ar tarp kupiškėnų būsimų jaunavedžių tas magiškas laikas populiarus.

Kupiškėnai labiau vestuves planuoja vasarą. Taip sakė Savivaldybės Teisės skyriaus laikinai einanti vedėjos pareigas Birutė Kopūstienė. Pasak jos, kol kas nėra nė vieno, norinčio civilinę santuoką užregistruoti vasario mėnesį. Tiesa, viena pora ketino tuoktis vasario 20 dieną, bet šį savo sprendimą atšaukė. Visgi laiko dar yra. Gal kas ir susigundys tomis vasario datomis santuokai.

Kol kas šiemet turima prašymų santuoką registruoti sausio 3 ir 18 dieną, birželio 20 dieną, liepos 11 ir 25 dieną, rugpjūčio 15, 22 ir 28 dieną.

„Kasmet daugėja išvažiuojamųjų santuokų, kai poros yra sutuokiamos ne civilinės metrikacijos patalpose. Šiemet jau suplanuotos tuoktuvės Kunigiškio svirne, sodyboje „Apynių namai“, Adomynės dvare.

Adomynės dvaras buvo populiarus ir pernai. Praėjusiais metais poros tuokėsi ir ant Aukštupėnų piliakalnio, Palėvenės dvare, įvairiose kaimo turizmo sodybose, ten, kur dažniausiai ir pratęsiama vestuvių šventė“, – sakė B. Kopūstienė.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video