2024/03/29

 

MAŽĖJA GYVENTOJŲ IR PROJEKTŲ PER VVG FINANSAVIMAS

Kupiškio rajono vietos veiklos grupės vietos plėtros strategijos administravimo vadovė Neringa Čemerienė sakė, kad turintys idėjų asmenys, verslo, nevyriausybinių organizacijų ar asociacijų atstovai visuomet gali kreiptis dėl informacijos apie finansuojamus projektus. Nuotrauka iš Kupiškio r. VVG archyvo

Neringa Čemerienė, vietos plėtros strategijos administravimo vadovė, papasakojo apie pernai įgyvendintus projektus ir šių metų planus.
Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Kupiškio rajono vietos veiklos grupės (VVG) vietos plėtros strategijos administravimo vadovė Neringa Čemerienė „Kupiškėnų mintims“ papasakojo, kokie praėjusiais metais įgyvendinti projektai, kurie buvo sėkmingiausi, ką dar reikės užbaigti. Taip pat ji apžvelgė ir šių metų perspektyvas.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Vieno projekto atsisakė

Pasak N. Čemerienės, pernai pagal Kaimo plėtros 2014–2022 metų programos „Leader“ metodą buvo 3 kvietimai teikti paraiškoms pagal 5 priemones.

Kupiškio rajono vietos veiklos grupės vietos plėtros strategijos administravimo vadovė Neringa Čemerienė sakė, kad turintys idėjų asmenys, verslo, nevyriausybinių organizacijų ar asociacijų atstovai visuomet gali kreiptis dėl informacijos apie finansuojamus projektus.
Nuotrauka iš Kupiškio r. VVG archyvo

Savivaldybė įgyvendino keletą infrastruktūrinių projektų. Daugiausia tai buvo treniruoklių ir vaikų žaidimų aikštelių įrengimas įvairiose rajono vietose. Dar nebaigti įgyvendinti trijų krepšinio aikštelių projektai Šimonyse, Noriūnuose ir Aukštupėnuose prie Kupiškio marių. Finansavimas tiems darbams gautas ir atšilus orams darbai ten turėtų pajudėti.

„Vieną projekto paraišką Savivaldybė atsiėmė. Tai buvo projektas, susijęs su išorinio keltuvo Noriūnų Jono Černiaus pagrindinėje mokykloje įrengimu.“

Skaitykite sausio 7 d. „Kupiškėnų mintyse“

 

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video