2024/04/18

 

SENIŪNO KONKURSE – DVI NUGALĖTOJOS

Ada DVARIONAITĖ

Kaip skelbta anksčiau rajono laikraštyje, rugpjūčio 7 dieną turėjo įvykti konkursas Subačiaus seniūnijos seniūno pareigoms eiti. Ne sykį būta, kai konkursai neįvykdavo, neatvykus pretendentams ar jiems nesurinkus reikiamų minimalių balų.

„Konkursas įvyko, buvo dvi kandidatės, jos abi viršijo privalomą surinkti minimalių 6 balų ribą, taigi yra dvi laimėtojos. Dar laukiame iš valstybės institucijų oficialios informacijos, tada bus priimtas sprendimas“, – situaciją pakomentavo Kupiškio rajono savivaldybės administracijos direktorius Marius Mališauskas.

Kokie kriterijai lems palankų sprendimą vienai iš laimėtojų? Anot pašnekovo, kalbėti apie konkrečią pretendentę ir apie pasirinkimą anksti, tai paaiškės apytikriai po savaitės.

Direktoriaus teigimu, nuo šių metų sausio pasikeitė kai kurios teisinės nuostatos pasirenkant vadovaujančius darbuotojus, dabar galutinį sprendimą priima tiesioginis vadovas, šiuo atveju, Savivaldybės administracijos direktorius. Priimant į darbą ne vadovaujančius darbuotojus, nulemia daugiausiai surinktų balų skaičius.

Taigi, kas taps Subačiaus seniūnijos seniūnu, sužinosime, tikėtina, po Žolinės.

 

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video