2024/04/26

 

JUODPĖNUOSE DEGĖ NAMAS (ATNAUJINTA)

Šiandien 11.21 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kupiškio r. sav. Šimonių sen. Juodpėnų k. Kazimiero Spaičio g. 11, dega namas, viduje yra neįgalus 15 m. vaikas.

Į įvykio vietą išsiųstos Kupiškio priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kupiškio greitosios medicinos pagalbos stočiai.

BPC inf.

 

ATNAUJINTA

Liepos 17 dieną Juodpėnų kaime degė gyvenamasis pastatas.  Pagalbą kvietusi namo šeimininkė pranešė, dega mūrinis dviejų aukštų namas, o viduje yra penkiolikmetė neįgali jos dukra.

Atvykę ugniagesiai-gelbėtojai rado degantį namo prieangį. Pasirodo, iš liepsnojančio namo pabėgti trukdė viduje degantys skudurai ir namų apyvokos daiktai. Mama ir dukra išvestos iš namo. Jos nenukentėjo.

Labiausiai tikėtina gaisro priežastis – elektros instaliacijos gedimas. Visa laimė, kad gaisras laiku pastebėtas. Pasak ugniagesių-gelbėtojų, jei namas būtų užsidegęs naktį, situacija būtų tragiškesnė.

Ugniagesiai-gelbėtojai įspėja nedėti degių daiktų palėpėse ar namo prieigose. Ypač daiktais negalima apkrauti elektros instaliacijos dėžučių, nes tai padidina gaisro tikimybę.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video