2024/04/19

 

VIKINGŲ VALTYS VĖL SKROS MARIŲ VANDENĮ

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Šią vasarą Kupiškio mariose vėl turėtų pasirodyti vikingų valtys.
Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Artėja vasaros sezono prie Kupiškio marių atidarymas. Kupiškėnams žadama pasiūlyti naujų vandens pramogų. Apie tai kalbėta ir per rajono Tarybos posėdį gegužės 29 dieną.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Rajono Taryba nusprendė perduoti pagal panaudos sutartį asociacijai „Kupiškio vikingai“ neatlygintinai naudotis Kupiškio rajono savivaldybei nuosavybės teise priklausančia vandens ir sniego parko Aukštupėnų poilsiavietėje įranga dešimčiai metų asociacijos veiklai vykdyti.

Tarybos narys Valentinas Beinoris retoriškai klausė, ar netaps tas vandens parkas modernios architektūros paminklu prie Kupiškio marių, kaip pastaruoju metu buvo nutikę su vikingų valtimis. Iš asociacijos veiklos ataskaitos matyti, kad 2016 metais gauta 70 Eur pelno, o 2017 metais pelno nebuvo, bet buvo 70 Eur išlaidų.

Į panaudos gavėjų aprašą yra įrašyta nuostata, kad panaudos gavėjas vykdo socialinę veiklą. Kokią socialinę veiklą vykdo ar žada vykdyti „Kupiškio vikingai“?

Šios asociacijos vadovas, Tarybos narys Paulius Pranckūnas, nuo svarstomo klausimo buvo nusišalinęs. Taigi be jo nebuvo kam pakomentuoti šių dalykų. Todėl posėdžiui pirmininkavęs rajono meras Dainius Bardauskas leido jam sugrįžti į posėdžio salę ir atsakyti į pateiktus klausimus neagituojant ir nieko nereklamuojant.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • O kodel neatlygintinai atiduota ir net 10 metu? Ir niekaip neįtikina, kad ta veikla be pelno. Net krapus ir agurkus parduodantys pelną turi.

    • Valstiečiai, arba Pranckūnas labai nusipelnė Bardauskui. O gal priešingai?.

Rekomenduojami video