2024/04/25

 

KUPIŠKIO MOKYKLA „VARPELIS“ TURĖS NAUJĄ VADOVĘ

Kovo 20 d. įvyko Kupiškio rajono savivaldybės organizuotas konkursas Kupiškio mokyklos „Varpelis“ direktoriaus pareigoms eiti. Jį laimėjo šios mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Daiva Pečiukėnienė.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

D. Pečiukėnienė buvo vienintelė pretendentė į šią vietą.

Pasak Savivaldybės Vidaus administravimo skyriaus specialistės Snieguolės Vairienės, šiuo metu laukiama pažymos iš Specialiųjų tyrimų tarnybos dėl konkurso laimėtojos tinkamumo eiti šias pareigas. Gavus atitinkamą pažymą, D. Pečiukėnienė pradės eiti pareigas. Tikslios datos, kada ta pažyma turėtų būti gauta, negalinti pasakyti.

Laisva Kupiškio mokyklos „Varpelis“ direktoriaus vieta atsirado tuomet, kai ilgametė šios įstaigos vadovė Irena Skupienė išėjo į pensiją. Nuo šių metų pradžios ši įstaiga direktoriaus neturėjo.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Pasaulinio lygio politikes pažiūrėk, tada apie buvusios direktorės išvaizdą kalbėk. Dar į veidrodį žvilkterk.

  • Teko daug bendrauti su buvusia direktore. Puikus, supratingas žmogus. Vadovo gebėjimų, taktiškumo gali pasimokyti ir kiti.

  • Buvusi vadovė buvo puikus žmogus, kurios „ilgametė kėdė” nesugadino, nei kaip žmogaus, nei kaip vadovo.Ji netapo nei kerštinga, nei savo galią demonstruojanti, nei pavaldinius žeminanti, kas neretai nutinka su nekompetetingais vadovais. Tai galėtų patvirtint visa bendruomenė. Gal tik buvo kaip žmogus „per minkšto” charakterio,dėl ko pačiai tekdavo nukentėti. O naujajai direktorei -KUO PUIKIAISIOS KLOTIES !!!!!

  • Atsigaus Varpelis, neabejoju. Reikejo naujos direktores labai. Sekmes didziausios jai.

  • Čia nors i direktore panaši, ne taip kaip buvusioji, jai tai tik i kaimeli prie paršeliu, direktoriai turi turet nepriekaištinga išvaizda.

  • Su patirtimi šiame darbe, išmananti ir gabi bus vadove. Varpelio darbuotojoms pasiseke, ši direktore bus šauni.

  • Aukščiausio lygio ir išprusimo moteris.

  • Vel savus sodina

Rekomenduojami video