2024/04/20

 

PARDUODAMAS NEBAIGTAS STATYTI GAISRINĖS PASTATAS

Aurimas Martinka. Jurgos Banionienės nuotrauka

Spalį rajono Savivaldybėje laikinai veikė Vyriausybės priimamasis. Kupiškyje apsilankę Vyriausybės kanceliarijos ir ministerijų atstovai ne tik konsultavo vietos gyventojus, bet ir išklausė, kokios yra Savivaldybės problemos. Ilgai laukti nereikėjo ir nepraėjus nė mėnesiui, susitikimas davė pirmus rezultatus.

Audinga SATKŪNAITĖ

Kupiškio rajono savivaldybėje laikinai veikiant priimamajam ir bendraujant su Vyriausybės kanceliarijos Komunikacijos departamento Asmenų aptarnavimo skyriaus patarėja Vida Nagurnaite buvo iškelti klausimai, kurių sprendimo būdą padėtų rasti ir patalkinti Vyriausybės kanceliarija.

„Išsakėme nemažai prašymų, susijusių su įvairiomis sritimis – švietimo, kultūros ir kitomis. Taip pat užsiminėme ir apie tai, kad labai stringa VĮ „Turto bankas“ procedūros aukcionuose pardavinėjant rajono nekilnojamąjį turtą“, – sakė mero pavaduotojas Aurimas Martinka.

Anot jo, ši problema – tai trys objektai – nebaigtas statyti gaisrinės pastatas Slavinčiškio g., nebeveikiantis gaisrinės pastatas Ugniagesių g. ir buvusios urėdijos ūkiniai pastatai Aleksandrijos kaime.

„Tikiu, kad atsirastų nemažai norinčių juos įsigyti. Vienu momentu tokį interesą rodė latviai. Dvejus metus buvo visiškas štilis. „

Turto bankas“ mums sakydavo, kad procedūros vyksta, o mes prašydavome jas paskubinti. Deja, viskas tuo ir baigdavosi. Praėjus maždaug dviem savaitėms po susitikimo su Vyriausybės kanceliarijos atstove, iš „Turto banko“ gavome atsakymą, kad bus parduodamas nebaigtas statyti gaisrinės pastatas“, – sakė vicemeras.

Jo teigimu, aukciono data ir pradinė pardavimo kaina, siekianti kiek daugiau nei 17 tūkst. eurų, jau numatyta. Vicemeras tikino girdėjęs, kad yra ir keletas galimų pirkėjų.

„Džiugu, kad pokalbis su Vyriausybės kanceliarijos atstove davė praktinių rezultatų. Dabar reikės paskubinti kitų objektų pardavimo reikalus“, – tvirtino A. Martinka.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video