2024/03/28

 

ČEMPIONAS PASEKĖ TĖČIO PĖDOMIS

Antradienį Kupiškio rajono savivaldybėje lankėsi Lietuvos ralio kroso „Touring cars 2000“ klasės čempionas Deividas Vareika. Tai ne vienintelis šių metų sportininko pasiekimas. Jis taip pat yra Baltijos šalių „Touring cars 2000“ klasės vicečempionas.

Audinga SATKŪNAITĖ

Finansinė parama iš šeimos

Į susitikimą su rajono meru Dainiumi Bardausku D. Vareiką, kuriam buvo įteiktas padėkos raštas už pasiekimus ir Kupiškio vardo garsinimą, atlydėjo sportininko tėtis Žilvinas Vareika ir VšĮ „Kupiškio auto-moto sportas“ vadovas ir visureigių klubo „35 coliai“ prezidentas Saulius Valiukas.

D. Vareika per susitikimą labai kalbus nebuvo. Jo tėtis Žilvinas juokavo, kad vaikinas geriausiai atsiskleidžia lenktynių trasoje. 25 metų Deividas prie automobilio vairo pirmą kartą sėdo prieš 14 metų. Kad šiandien D. Vareika skina automobilių sporto laurus, didžiausius nuopelnus turėtų prisiimti jo tėtis, automobilių sporto aistruoliams gerai pažįstamas Ž. Vareika.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Juokinga kai meras tokius apdovanoja,afrikos rygio sportas,jei tu turtingas prisidek prie krasto grazinimo,ambulatoriju,pastu islaikymo, gatviu apsvietimom visi kaimai tamsoje o ne svaistyk, turtus tau sunesa darbininkai kuriems tu moki mininima.

    • O jau pavydumas tamstos.Žilvinas puikus darbdavys.Jis pavyzdys daugumai.Na,o toks beraštis kaip jūs ir minimumo nevertas.

Rekomenduojami video