2024/04/26

 

SENAI SOFAI PRIE KONTEINERIO – NE VIETA

Dar pasitaiko, kad prie bendrų ir atliekų rūšiavimo konteinerių gyventojai atitempia ir palieka seną sofą, lovą ar kažkokį kitą didelių gabaritų daiktą. Toks elgesys yra Atliekų tvarkymo taisyklių pažeidimas. Nuolat taip elgiantis galima ir piniginę baudą užsidirbti.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Siūlo paslaugą – išgirsta ne visi

Prieš keletą dienų sena sofa kėpsojo išmesta prie atliekų konteinerių Krantinės gatvėje. Toks vaizdas pastaruoju metu retokai pasitaiko. Kitą dieną šio daikto nebebuvo. Matyt, miesto tvarka besirūpinantys darbininkai tą sofą išgabeno ten, kur jai ir vieta, – į Kupiškyje, Technikos g. 6I, veikiančią Panevėžio regiono atliekų tvarkymo centro didžiųjų atliekų surinkimo aikštelę.

Tą į gatvę išmestą sofą buvo keista tuo metu matyti ir dėl to, kad iki rugsėjo 18 dienos rajono seniūnijos, komunalininkai registravo gyventojų prašymus išvežti iš jų namų didesnių gabaritų atliekas. Kasmet pavasarį ir rudenį UAB „Kupiškio komunalininkas“ rengia tokią akciją, sudaro sąlygas gyventojams nemokamai atsikratyti nebereikalingų didesnių daiktų. Tai gali būti ne tik seni baldai, bet ir sena buitinė technika, lentos, seni vežimėliai, dviračiai ir kiti dideli daiktai.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video