2024/04/20

 

TAISYKLĖS GALIOJA IR PRIVAČIUOSE KIEMUOSE

Jau ne pirmi metai džiunglėmis virtusio kiemo pačiame miesto centre atsakingi už miesto tvarką pareigūnai nepastebi. Rasos Čepaitės nuotrauka

Jau ne pirmi metai džiunglėmis virtusio kiemo pačiame miesto centre atsakingi už miesto tvarką pareigūnai nepastebi.
Rasos Čepaitės nuotrauka

Vasara – tai metas, kai savo kiemus gyventojai atidžiau prižiūri ir didesnę reikšmę teikia savo teritorijos estetiniam vaizdui. Deja, pasitaiko ir tokių, kuriems nė motais nei sezonas, nei rajono Savivaldybės patvirtintos tvarkymo ir švaros taisyklės.

Audinga SATKŪNAITĖ

Nesitvarkymo priežastys įvairios

Kupiškio rajono savivaldybės administracijos direktorius Marius Mališauskas sakė, kad ne rečiau kaip kartą per metus tikrinama privačių teritorijų švara ir tvarka. Anot jo, konkrečių laiko terminų apibrėžta nėra. Administracijos direktorius teigė, kad apie netvarkomą ir neprižiūrėtą teritoriją neretai gaunama pranešimų ir iš šalia gyvenančių kaimynų.
„Pastebėjus netvarką ar gavus pranešimą apie neprižiūrėtas valdas, reaguojama ir bandoma spręsti problemą susisiekus su atsakingu asmeniu“, – sakė M. Mališauskas.

Pasak jo, priežastys, kodėl gyventojai neatsakingai tvarko savo namų teritoriją, gali būti įvairios. Vieni žmonės nebegyvena būste arba yra senyvo amžiaus, todėl jiems sudėtinga atlikti kai kuriuos darbus, kiti tiesiog būna apsileidę.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video