2024/03/29

 

ŠIMONIŲ IR NORIŪNŲ GYVENTOJAI MOKĖSI TINKAMAI RŪŠIUOTI ATLIEKAS

Gegužės 24 d. prasidėjo susitikimai su Kupiškio rajono bendruomenėmis, kurios kviečiamos prisidėti prie atliekų rūšiavimo akcijos savo gyvenvietėje. Kupiškio rajono savivaldybės organizuojamų akcijų tikslas – vietinius gyventojus supažindinti su rūšiavimo nauda, skatinti aktyvesnį jų įsitraukimą.

Per renginius Šimonyse ir Noriūnuose „Nesiožiuok, rūšiuok“ komanda kvietė susipažinti su rūšiavimo taisyklėmis, išmokti, kaip tinkamai tvarkytis su išrūšiuotomis atliekomis, pateikė pavyzdžių, kokią naudą rūšiavimas gali suteikti gamtai ir mums patiems.

Akcijų metu taip pat vyko įvairūs konkursai, viktorinos, su atliekų rūšiavimu susijusios rungtys. Dalyviams buvo dalijamas specialiai šiam projektui išleistas laikraštukas, kuriame pateikta daug naudingos informacijos, įdomių faktų bei užduotys, kurias įveikę dalyviai galėjo laimėti puikių akcijos prizų.

Artimiausia akcija Kupiškio rajone vyks šią savaitę: 30 dieną Subačiuje nuo 12 val. Kupiškio r. Subačiaus gimnazijos teritorijoje.

Tolimesni nemokami renginiai Jūsų laukia birželio 5–6 dienomis Alizavoje ir Kupiškyje. Daugiau informacijos apie projektą ir būsimus renginius galite rasti Kupiškio rajono savivaldybės puslapyje ir socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Nesiožiuok, rūšiuok“.

Daugiau informacijos: tel. +370 612 85 997, el. p. [email protected]

Užs. Nr.765

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video