2024/03/28

 

PALIEKA NE TIK SENIŪNIJĄ, BET IR PARTIJĄ

Nuo spalio 2 d. Kupiškio seniūnijai vadovaus Žydrūnas Vanagas, buvęs Valstiečių ir žaliųjų sąjungos narys. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Iš darbo išėjus ilgamečiam Kupiškio seniūnijos seniūnui Juliui Vytautui Semėnui, kurį laiką jį vadavo kolega, Šimonių seniūnijos šeimininkas Žydrūnas Vanagas.

Dvi seniūnijas prižiūrėjęs valdininkas nuo šiol dirbs tik Kupiškio seniūnijos seniūnu.

Ž. Vanagas atsisveikina ne tik su šimoniečiais – šią savaitę jis pasitraukė ir iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Kupiškio skyriaus, kurio narys buvo kelerius metus.

Jurgita BANIONIENĖ

Tarnybinio keitimo būdu

Kupiškio r. savivaldybės administracijos direktorius Marius Mališauskas teigė, kad dirbti į Kupiškio seniūniją Ž. Vanagas perkeltas tarnybinio keitimu būdu.

„Buvo gautas jo prašymas, mes jį tenkinome, visi reikalavimai, kategorija atitinka. Nuo spalio 2 d. Ž. Vanagas vadovaus Kupiškio seniūnijai“, – kalbėjo administracijos direktorius.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Negi savo noru žmogus palieka partiją. Taip yra įsakyta aukščiausios rajono galvos. Jei nebus klausoma, gali atsisveikinti su darbu. Be to, rinkimai artėja. Tikrai geras ir protingas seniūnas juk Šimonių seniūnijoje daugiau rajono vadui balsų nesurinks (dėl visiems žinomų priežasčių), todėl ir buvo permestas į didžiausią Kupiškio seniūniją balsų rinkimui. Visiems tai suprantama, nes kai kam per rinkimus braška kėdė. O seniūnas po kurio laiko bus priverstas stoti į TS-LKD partiją. Negražūs žaidimai.

    • Braska braska kede, nieko, jeigu zmones ne akli pasirinks kazka naujo, gana baugint zmones. o tie partiniai zaidimai tai pamazgu duobe.

  • NEAPSISPRENDĖLIAI. iŠ PARTIJOS Į PARTIJĄ…KAIP TOKIAIS PASITIKĖTI NESTABILIAIS?

Rekomenduojami video