2024/05/05

 

Švietėjiškas STT pareigūnų vizitas

Jurgitos Banionienės nuotrauka

Kupiškio rajono savivaldybėje Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Panevėžio valdybos pareigūnai lankosi ne tik norėdami atlikti kratas arba sulaikyti kyšininkaujančius asmenis. Šįsyk jų vizitas Kupiškyje – švietėjiškas, susijęs su korupcijos prevencija.

Skaitė paskaitas

Kad Kupiškio rajono savivaldybėje lankėsi STT pareigūnai iš Panevėžio, prasitarė Kupiškio seniūnijos seniūnas Julius Vytautas Semėnas. Seniūnas sakė, kad Savivaldybėje lankėsi STT Panevėžio valdybos Korupcijos prevencijos poskyrio viršininkė Rita Škutienė ir šio poskyrio vyriausiasis specialistas Mindaugas Stukas.

Pasak seniūno, STT pareigūnai Savivaldybės specialistams skaitė paskaitas apie korupcijos prevenciją.

STT Panevėžio valdybos Korupcijos prevencijos poskyrio viršininkė R. Škutienė patvirtino, kad Kupiškio rajono savivaldybėje skaitė paskaitas. „Kartu su Korupcijos prevencijos poskyrio vyr. specialistu M. Stuku skaitėme dvi paskaitas. Pirmoji – „Korupcijos atžvilgiu rizikingos sritys ir korupcijos prevencija“ – skirta Savivaldybės valstybės tarnautojams, o antra – „Korupcija ir galimi būdai jai pasipriešinti“ – švietimo įstaigų vadovams“, – paaiškino R. Škutienė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Raimonda MIKUČIONYTĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video