2024/04/30

 

Savivaldybės darbuotojų pramogos socialiniuose tinkluose

Socialiniame tinkle pasilinksminti nusprendusių Kupiškio r. savivaldybės darbuotojų „išdaigos“ buvo pastebėtos.
Jurgitos Banionienės nuotrauka

Šiuolaikinį žmogų supa informacinės-komunikacinės technologijos. Kiekvieną dieną naršome internete, keičiamės informacija, bendraujame. Savo gyvenimo daugelis nebeįsivaizduoja be socialinių tinklų, o viename populiariausių – „Facebook“ registruojasi daugybė vartotojų. Šiame interneto puslapyje dalijamasi savo nuotraukomis, emocijomis ir įvairiomis asmeninio gyvenimo detalėmis. Ir ne tik laisvalaikiu, bet ir darbo metu.

Redakciją pasiekė laiškas, kad rajono Savivaldybės specialistė savo profilio paskyroje dalijasi valdininkės elgesį kompromituojančia informacija.

Socialiniai tinklai – tik ne darbo metu

„Žaneta Gervickaitė yra Kupiškio miesto seniūno Juliaus Semėno pavaduotoja. Šiandien (2017 01 10) apie 10 val. ryte, darbo metu savivaldybėje, savo „Facebook“ profilyje tuo pačiu vardu ir pavarde siūlo draugėms „žolytės“. Štai ką Kupiškio savivaldybės darbuotojos veikia darbe. Ar dera siūlyti viešai, kas nelegalu Lietuvoje, akinti jaunimą vartoti? Kaip tokie žmonės dirba su Kupiškio visuomene, ar neturėtų tuo susidomėti prokuratūra, savivaldybės taryba ar bent pats meras, kas dedasi ir kokia propaganda eina tiesiogiai iš savivaldybės“, – rašoma laiške, adresuotame ne tik redakcijai, bet ir rajono vadovui, kitiems politikams.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video