2024/04/19

 

Kritikavo plepius komitetų pirmininkus

Kupiškio rajono tarybos posėdžiuose kalbių politikų netrūksta.
Metanojos Žilėnaitės nuotrauka

Kone kiekviename Kupiškio rajono savivaldybės tarybos posėdyje meras Dainius Bardauskas kritikuoja komitetų pirmininkus, esą jie rengdami komitetų posėdžius nekviečia į pagalbą atsakingų Savivaldybės specialistų. Tuo tarpu komitetų pirmininkai mero priekaištus vadina laužtais iš piršto ir teigia, kad posėdžiuose dalyvauja Savivaldybės specialistai.

Komitetų posėdžiuose nesvarsto?

2016 metų gruodžio 22 dienos Kupiškio rajono savivaldybės tarybos posėdyje meras Dainius Bardauskas net kelis kartus pakartojo tą patį priekaištą, kad ruošiant klausimus Tarybos posėdžiams į komitetų posėdžius nekviečiami atitinkamos srities rajono Savivaldybės specialistai. Mero priekaištas skirtas komitetų pirmininkams. Juolab kad jie organizuoja posėdžius, sudaro darbotvarkes ir kviečia į posėdžius reikalingus žmones, kurie konsultuoja, padeda aptarti opius klausimus.

Konservatorius Kupiškio meras D. Bardauskas „Kupiškėnų mintims“ pabrėžė, kad esą konkrečiai nepasakęs, kurių komitetų pirmininkai į posėdžius nekviečia specialistų iš skirtingų Savivaldybės skyrių.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Raimonda MIKUČIONYTĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video