2024/05/19

Seimūnai ieško buveinių ir talkininkų

Kupiškio rajono savivaldybės Žemės ūkio ir bendruomenių skyriaus pastate ir buvusiose „Sodros“ patalpose naujojo Seimo nariai žada priimti savo rinkėjus kupiškėnus.
Vėjo Žilio nuotrauka

Įsibėgėja naujosios kadencijos Seimo veikla. Seimo nariai išsiskirstė į frakcijas, sudarytos komisijos ir komitetai. Jau aiškėja, ir kas dirbs Seimo narių padėjėjais-sekretoriais, kur įsikurs jų biurai.
Kur tautos išrinktieji Kupiškyje rengs susitikimus su gyventojais? Kas jiems talkins?

Pasitiki plunksną valdančiais

Sėlos rinkimų apygardoje išrinktas Raimundas Martinėlis sakė, kad Kupiškyje jo padėjėja dirbs žurnalistė Rita Briedienė, Rokiškyje buvusi žurnalistė – Lina Dūdaitė-Kralikienė ir teisininkas Ramūnas Godeliauskas, Vilniuje – Indrė Martusevičienė.

„Mano priimamasis Kupiškyje bus ten, kur buvo Aleksandro Zeltinio kabinetas, buvusiame „Sodros“ pastate. Jau nuorodų lentelės užsakytos. Kol kas šios patalpos dar neatlaisvintos.

Gyventojų priėmimas vyks pirmadieniais arba penktadieniais. Apie susitikimų laiką informuosime. Jau ir šiuo metu sulaukiu interesantų skambučių įvairiais klausimais“, – teigė R. Martinėlis.
Pasak jo, šįkart į Seimą yra išrinkta nemažai Panevėžio apskrities politikų. Tad yra tariamasi dėl šio krašto Seimo narių grupės įkūrimo, kad būtų galima vieningai spręsti čia aktualias problemas, nepaisant partinės priklausomybės.

Paklaustas, kodėl prisijungė prie Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos Seime, nors į rinkimus ėjo kaip pats išsikėlęs, bet buvęs partijos „Tvarka ir teisingumas“ kandidatas, R. Martinėlis atsakė, kad jis nėra jokios partijos narys. Į Seimą buvo išrinktas kaip nepriklausomas kandidatas, todėl ir galėjo laisvai pasirinkti, prie kokios frakcijos prisijungti.

Pasidomėjus, kokiais kriterijais vadovavosi rinkdamasis sau padėjėjus, R. Martinėlis teigė, kad jam svarbi žmonių kompetencija.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video