2024/05/17

Apvogtas tarybos narys

Po patikslinimo policijoje buvo registruotas pranešimas, kad sausio 19 d. iš įstaigos automobilio „Toyota Hilux“, stovėjusio Panevėžyje, Taikos al., pavogtas įstaigos planšetinis kompiuteris.
Autorės nuotrauka

Nuo ilgapirščių nukentėjo Kupiškio rajono savivaldybės tarybos narys Zigmantas Aleksandravičius. „Žioplas“, – iškart prisipažino politikas, išgirdęs klausimą, ar tiesa, kad iš jo pavogtas valdiškas, kiekvienam Tarybos nariui skiriamas planšetinis kompiuteris.

Kaltina save

Situacija, pasak Z. Aleksandravičiaus, labai apmaudi. „Važiavau iš Kupiškio į Dotnuvą. Sustojau Panevėžyje, nes čia buvau užsiregistravęs pas odontologą. Savo rankinę su visais užrašais, planšetiniu kompiuteriu palikau automobilyje. Jį užrakinau ir išėjau taisyti dantų“, – apie vagystę pasakojo Tarybos narys. Tik nuvykęs į planuotą susirinkimą Dotnuvoje pastebėjo, kad rankinė dingusi. „Pats kaltas, tai – gera pamoka. Reikėjo krepšį su savimi pasiimti. Kreipiausi į policiją, paskambinau ir Savivaldybės administracijos direktoriui Mariui Mališauskui, informavau apie tai, nes planšetinis kompiuteris – Savivaldybės nuosavybė. Kompiuteris draustas, todėl, manau, draudimo kompanija viską kompensuos“, – kalbėjo Z. Aleksandravičius.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video