2024/04/18

 

Laboratorijos nuomininkai planuoja remontą

Kupiškio ligoninės laboratorijos remontui naujieji šeimininkai žada skirti 90 tūkst. litų. Tačiau spėjama, kad šios išlaidos dar gali smarkiai išaugti.
Autorės nuotrauka

Kupiškio ligoninės laboratorija jau turi naujus šeimininkus. Šias patalpas išsinuomojo įmonė „Medicina practica“. Perėmę ligoninės turtą naujieji šeimininkai įsipareigojo ir suremontuoti laboratoriją. Tam žada skirti 90 tūkst. litų.

Leido atlikti remontą

Kupiškio rajono taryba praėjusiame posėdyje svarstė klausimą dėl UAB „Medicina practica“ prašymo. Įmonė prašė leisti atlikti remonto darbus Kupiškio ligoninės laboratorinių tyrimų patalpose.

„Kupiškėnų mintys“ rašė, kad laboratorinių tyrimų paslaugas ligoninė nusprendė atiduoti privatininkams. Savivaldybė paskelbė nuomos konkursą dėl laboratorijos patalpų ir jį laimėjo jau anksčiau dėl šių paslaugų susidomėjusi įmonė. 101 kv. m patalpos išnuomotos už 9,9 Lt kv. m. Šios pajamos atiteks rajono biudžetui, nes ligoninės pastatas priklauso Kupiškio rajono savivaldybei.

Patalpas išsinuomojusi bendrovė ligoninės vadovams žadėjo ne tik perimti tyrimus, bet ir pasirūpinti darbo sąlygomis laboratorijoje – suremontuoti avarinės būklės patalpas.
Politikams Tarybos posėdyje pritarus „Medicina practica“ prašymui, ši galės planuoti reikalingus darbus. Remonto darbų techninė dokumentacija bus derinama su Savivaldybės administracijos Urbanistikos ir ekologijos skyriumi.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“


——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video