2024/05/14

 

Subačiaus darželyje Rugsėjo 1-oji vėluos

Subačiaus lopšelio-darželio vaikams dar teks lukterti naujų mokslo metų. Čia pavasarį pradėti renovacijos darbai užsitęsė ilgiau nei buvo planuota.
Ingridos Nagrockienės nuotrauka

Ne visi rajono ikimokyklinukų tėvai nuo rudens turės galimybę vesti savo mažylius į darželius. Dėl užsitęsusios renovacijos savaitei ar net ilgiau Rugsėjo 1-ąją žada nukelti Subačiaus vaikų lopšelis – darželis.

Užsitęsė darbai

Nuo pavasario Subačiau vaikų lopšelyje-darželyje vykdomi pastato renovacijos darbai. Dar prieš vasaros atostogas buvo pradėti šiltinti pamatai ir sienos, remontuotas stogas. Šiuo metu šie darbai jau įpusėjo ir vaikų ugdymui jie neturėtų trukdyti. Neseniai baigti santechnikos darbai viduje – pakeisti šildymo sistemos vamzdynai.
„Kol kas viduje netvarka – kai vyksta darbai, sunku susitvarkyti. Todėl vaikų priimti nuo pat rugsėjo pirmos, kaip būdavo įprasta, tikriausiai negalėsime. Darbą planuojame pradėti rugsėjo 8 dieną. Apie tai informuosime savo ugdytinių tėvelius“, – sakė Subačiaus vaikų lopšelio-darželio direktorė Marija Morkūnienė.
Jos nuomone, darbai gali užsitęsti netgi ir ilgiau nei iki rugsėjo 8-osios. Tačiau Kupiškio rajono savivaldybės Kultūros ir švietimo skyriaus vadovai patikino, kad per savaitę darbo sąlygos įstaigoje turėtų būti parengtos.
Renovacijos darbus Subačiaus darželyje atlieka įmonė „Rivilda“. Įstaigos vadovė jos darbuotojais dabar patenkinta. Tiesa, iš pradžių, anot pašnekovės, buvo ir prastesnės nuomonės.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video