2024/04/23

 

Žuvivaisos idėja laukia konkurso

Visgiūnų žuvivaisos komplekso idėjos autoriai visų detalių atskleisti neskuba, nes dar neįsigijo jau suformuoto žemės sklypo Kupiškio rajone.
Autorės nuotrauka

Kupiškio rajono valdžia žengė nediduką žingsnį link planuoto Visgiūnų žuvininkystės komplekso. Praėjusiame rajono Tarybos posėdyje patvirtintas detalusis buvusio žvyro karjero Visgiūnuose planas. Tačiau prieš pusantrų metų žuvivaisos fabriko idėją Kupiškiui pasiūliusi įmonė laukia Savivaldybės konkurso tai žemei įsigyti ir lūkuriuoti rajono valdininkams nepataria. UAB „Vyttra“ vadovo Tomo Legačinsko teigimu, laikas gali atbaidyti jau surastus investuotojus, pakeisti planus ir iškelti daugiau pasiūlytos idėjos konkurentų.

Visų detalių neatskleidžia

„Mūsų žiniomis, sklypo planas patvirtintas. Bet žemė – dar valstybinė. Ir Kupiškio rajono savivaldybė turi skelbti viešą konkursą jai įsigyti ar išnuomoti. Taigi, šio etapo mes ir laukiame“, – „Kupiškėnų mintims“ sakė T. Legačinskas.

Be šio Kupiškio rajono valdžios žingsnio, žuvivaisos komplekso idėjos autorė bendrovė „Vyttra“, pasak jos vadovo, konkrečių planų apie patį projektą nenorėtų atskleisti. Nors jau parengtas ir strateginis, ir techninis jo planas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video