2024/03/28

 

Rajono merui – prabangūs ratai

2007 metais gamintas mero visureigis iš Kupiškio rajono biudžeto atseikėjo 63 tūkst. litų. Kitos savivaldybės už panašią kainą įsigijo visiškai naujus, bet kuklesnius automobilius.
Banguolės Aleknienės nuotrauka

Savaitę be automobilio Kupiškio rajono meras Jonas Jarutis pradėjo su naujai pirktu „Audi Q7“. 2007 metų gamybos prabangus visureigis rajono Savivaldybei kainavo 63 tūkst. litų. Jį merui padovanojo mūsų rajono Taryba, dar pavasarį palaiminusi sprendimą lizingo būdu Kupiškio rajono savivaldybės administracijai įsigyti tris tarnybinius automobilius neviršijant 180 tūkst. litų sumos. Galiausiai nupirktas vienas rimtas automobilis rajono galvai, o mero atvažinėti ratai atiduoti tiems, kam jų labiausiai dabar reikėjo.

Įspūdingas žaisliukas

Vilniaus meras Artūras Zuokas taupaus vadovo įvaizdį kuria darbo reikalais važinėdamas taksi, Kupiškio rajono galva – prabangiu visureigiu. Tačiau ko gero, nei vienu, nei kitu eiliniai gyventojai jau nebetiki. Pasitikėjimas A. Zuoku sumenko dėl jo perdėtos vaidybos. O mūsiškis meras, į gatvę išriedėjęs neva būtinu nauju automobiliu, taip pat vargu ar sulauks daug pritarimo žodžių.

„Aišku, žmonės kalbės, kad meras per daug sau leidžia, bet kaip dirbti be mašinos“, – sakė pats „Audi Q7“ šeimininkas.
Naujuoju automobiliu meras į gatvę išriedėjo jau praeitą savaitę. Sidabrinės spalvos, 2007 metų gamybos, didesnio pravažumo visureigis – tikrai įspūdingas. Technika nesidominčiam piliečiui – tai tiesiog didelis ir gražus automobilis.
O smalsiesiems aišku, kad „Audi Q7“ – prabangus pirkinys, kurio savininkas paprastai neskaičiuoja kuro ir kitų važinėjimo sąnaudų.

„Šis „Audi“ modelis yra superinis: milžiniškas, nepagailėta komforto, galingas, greitai įsibėgėja. Pliusų daug. Minusas tik tas, kad uždirbdamas minimumą, jo neišlaikysi. Turint tokį automobilį, reikia turėti ir iš ko į baką įpilti“, – tokių ir panašių atsiliepimų apie „Audi Q7“ galima rasti įvairiuose automobiliais besidominčių internautų forumuose.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video