2024/05/07

 

Sunegalavęs savivaldybės vairuotojas automobiliu rėžėsi į sieną

Kelionė į darbą ilgamečiam Savivaldybės vairuotojui Henrikui Šatinskui (1938 m.) šį rytą baigėsi tragedija. Vyras Maironio ir Ugniagesių gatvių sankryžoje rėžėsi į UAB „Dailista“ pastato sieną. Į įvykio vietą atvažiavę medikai jau niekuo padėti vairuotojui nebegalėjo. Spėjama, kad jis gyvybės neteko dar iki smūgio – įtariama, kad nelaimės rytą sušlubavo H. Šatinsko sveikata.

Apie mirusiojo sveikatos bėdas prakalbo ir į įvykio vietą po nelaimės atskubėjęs vairuotojo sūnus. Jis teigė žinojęs, kad tą rytą jo tėvas pasijuto blogai ir patarė nevažiuoti į darbą.

Tačiau septintą dešimtį perkopęs Kupiškio rajono savivaldybės vairuotojas visgi sėdo į automobilį ir kelionės metu žuvo. Avariją spėjo pamatyti Kupiškio rajono priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Jie pastebėjo pro šalį važiuojančią mašiną „Audi 100“, kuri numušė kelio ženklą ir nevaldoma rėžėsi į priešakyje pasitaikiusį pastatą.

Vairuotojui gelbėti iškviestas greitosios medicinos pagalbos ekipažas, netrukus ir medikų komanda su defibliatoriumi. Atgaivinti atlikdami širdies masažą ir dirbtinį kvėpavimą H. Šatinską bandė ir pirmieji į įvykį atlėkę ugniagesiai.

Tačiau vyrui padėti jau nebepavyko.

Banguolės Aleknienės nuotraukos

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video