2024/05/17

Jaunimo klubui „Dzin“ – vieneri metai

Šeštadienio vakare šurmuliavo pilnutėlė Noriūnų laisvalaikio centro salė. Noriūnų jaunimui tai svarbus įvykis – jų klubui vieneri metai.

Renginio metu buvo prisiminti visi per metus nuveikti darbai – talkos, dalyvavimas įvairiose prevencijos programose. Šoko klubo dalyviai – breiko mėgėjai, kuriems vadovauja rokiškėnas Eimis Šeršniovas. Mėgstantys muzikuoti taip pat klube surado savo vietą – subatėnė Renalda Pesliakaitė, padedama Vidmanto Paliulio, moko norinčius groti gitara.

Per metus keitėsi ir klubo valdžia – pirmąjį prezidentą Tadą Laucę, rudenį pakeitė kitas – Deividas Karaliūnas, nes Tadas, tapęs studentu, į Noriūnus atvyksta tik savaitgaliais. Jaunimas gražiai bendrauja su veiklių žmonių klubu „Seklytėlė“ – dalyvauja bendrose talkose, padeda ruoštis įvairiems renginiams.

Netrūko ir sveikinimų. Saldumynais jaunimą apdovanojo Kupiškio kultūros centro direktorius Rapolas Lukoševičius, Noriūnų „Seklytėlės“ nariai, Kupiškio Jaunimo centro atstovai. „Iš mažo – į didelį, iš silpno – į stiprų, iš gležno – į galingą. Linkime ir jums nesustoti, būti energingiems, kupiniems naujų idėjų“, – sveikino jaunimo klubą Jono Černiaus pagrindinės mokyklos direktorės pavaduotoja ugdymui Rita Grinevičienė.

Seniūnas Algirdas Navickas įteikdamas tuščią albumą linkėjo jį užpildyti nuotraukomis, kuriuose atsispindėtų visi geri darbai.

——-
Autorius: Neringa BUTKEVIČIŪTĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video