2024/09/22

Kupiškio krašto Garbės piliečių vardai – krašto šviesuolėms

Kupiškio rajono savivaldybės tarybos Kultūros, švietimo, sporto ir teisėsaugos komitetas, dalyvaujant Kupiškio rajono savivaldybės administracijos Kultūros ir švietimo skyriaus vedėjui Rimantui Jociui, kovo 14 dieną vykusiame posėdyje aptarė Kupiškio rajono savivaldybės viešosios bibliotekos ir Kupiškio etnografijos muziejaus iniciatyvą kalbininkei, humanitarinių mokslų daktarei Klementinai Vosylytei ir dailininkei Bronislavai Jacevičiūtei – Jėčiūtei suteikti Kupiškio krašto Garbės piliečių vardus.

Komitetas vertina parodytą iniciatyvą, jai pritaria ir numato parengti Kupiškio rajono savivaldybės tarybos sprendimo, suteikiančio Kupiškio kraštui nusipelniusioms Klementinai Vosylytei ir Bronislavai Jacevičiūtei – Jėčiūtei Kupiškio krašto Garbės piliečių vardus, projektą.

Komiteto posėdyje nuspręsta apie tai informuoti Kupiškio krašto žmones ir sudaryti jiems galimybę iki šio klausimo svarstymo Savivaldybės taryboje pareikšti savo nuomonę el. paštu: [email protected], [email protected]; tel.: (8~459) 3 55 05, (8~698) 8 00 66.

Kupiškio rajono savivaldybės tarybos

Kultūros, švietimo, sporto ir

teisėsaugos komiteto pirmininkas Vytautas Mockus

Kultūros ir švietimo skyriaus vedėjas Rimantas Jocius

——-
Autorius:

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video