2024/05/06

Šiandien Taryba vertins derybininkų darbą

Šiandien devintą valandą ryto prasidės neeilinis Savivaldybės tarybos posėdis, kuriame bus svarstomas prieš savaitę atidėtas sprendimo dėl žemės sklypo buvusioje kareivinių teritorijoje, kuriame bus statomas prekybos centras, detaliojo plano svarstymas.

Praėjusiame Tarybos posėdyje buvo nutarta, kad investuotojas turėtų kažką padaryti ir miestui. Suformuota derybinė grupė, į kurią įėjo Tarybos nariai Alvydas Mažeikis, Gintautas Mockus, Vytautas Mockus, Povilas Gurklys, Aidas Mikėnas, Dangirdas Mikšys, Savivaldybės administratorius Žilvinas Aukštikalnis ir jos Urbanistikos skyriaus vedėjas Mažvydas Šalkauskas. Ši grupė turėjo operatyviai surengti derybas ir jų rezultatus pateikti svarstyti Tarybai.

Ž. Aukštikalnis “Kupiškėnų mintims„ sakė, kad derybose investuotojui atstovavo UAB “Dailista„ vadovas Algirdas Jovaiša, kuris yra nupirkęs toje teritorijoje esančius pastatus su visu žemė sklypu iš UAB “Dogrima„.

Neoficialiais “Kupiškėnų minčių„ šaltiniais remiantis, A. Jovaiša miesto gražinimui ir patogesniam eismui sutiko skirti apie du šimtus tūkstančių litų. Tikslesnės sumos paaiškės šios dienos posėdyje.

Be šio klausimo, Taryboje numatoma aptarti dar kelias mažiau diskusijų sukelsiančias problemas.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video