2024/05/03

Priešpaskutinis vakaras – itin emocionalus

Penktadienį Kupiškio kultūros centro vitražų salėje vykęs choreografės, senjorų pramoginių šokių klubo „Amrita“ vadovės Irinos Bubnovos sumanyto projekto „Septyni vakarai“ šeštasis vakaras buvo kupinas staigmenų.

Kaip niekada gausiai susirinkusią publiką choreografiniais gebėjimais žavėjo visos šešios projekte dalyvaujančios poros – Rima Paliulienė ir Vaidas Budriūnas, Vida Pranckūnienė ir Kęstutis Paliulis, Vilija Morkūnaitė ir Jurijus Bubnovas, Neringa Budriūnienė ir Virginijus Paliulis, Gražina Mušinskienė ir Apolinaras Petravičius, Genovaitė Bartaševičienė ir Marius Rimdžius.

Vakaras vyko dviem turais. Žiūrovai balsavo už kiekvieną šokį: lėtą valsą, tango, Vienos valsą, kvikstepą. Sukosi ir tikrosios „Amritos“ poros, žiūrovų balsus skyrusios projekto dalyviams.

Siurprizas visiems buvo tąvakar ant parketo pasirodę veidai, daugeliui žinomi iš Lietuvos televizijos transliuoto „Šokių dešimtuko“. Tai jo vedėja Jurgita Česnavičiūtė, Kupiškyje pasirodžiusi su šokių partneriu Eugenijumi Pūku bei minėtame šokių dešimtuke Vaido Kukarėno šokių partnere buvusi Katerina Voropaj ir Sergejus Jerpiliovas. Pastarasis, pasirodo, prieš keletą metų šoko poroje su I. Bubnovos dukra, taip pat choreografe Olga. Žiūrovams Sergejus ir Olga ekspromtu padovanojo ekspresyvią džaivą.

Garbūs svečiai į antrą turą išrinko kiekvieno šokio tris-keturias geriausias poras, kurios vėl sukosi ant parketo. Buvo žadama išsiaiškinti kiekvieno šokio karališkąją porą. Tačiau intriga išliko iki galo – šios poros paaiškės rytoj, penktadienį, per paskutinį šokių fiestos vakarą.

Profesionalūs šokėjai J. Česnavičiūtė ir E. Pūkas publikai negailėjo atrakcijų: ne tik džiugino savo emocionaliais pasirodymais, bet ir mokė visus šokti sirtakį.

——-
Autorius: Jurgita ŽIUKAITĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video