2024/05/21

Žūklės aistruoliai nepabūgo šalčio

Spiginantis šaltis neišgąsdino Medžiotojų ir žvejų draugijos šeštadienį ant Kupiškio marių surengtų poledinės žūklės varžybų dalyvių. Žūklauti atvyko neįtikėtinai gausus būrys žvejų – net 88. Poledinės žūklės varžybose panoro dalyvauti 19 komandų: septynios iš Panevėžio, šešios iš Kupiškio, dvi iš Pasvalio, trys iš Biržų ir jungtinė žvejybos reikmenų parduotuvių komanda “Romada„. Kiekvieną komandą sudarė po tris žvejus. Poledinėje žūklėje taip pat dalyvavo 19 žvejų, elektros tinklų darbuotojų.

Kartu su visais ant marių ledo su žūklės įrankiais sėdo ir trys moterys bei keturi jauniai.

Per šias varžybas buvo sugauta 42 kg 508 g žuvies. Visus laurus komandinėse žūklės varžybose nuskynė Medžiotojų ir žvejų draugijos Panevėžio skyriaus komandos, užėmusios pirmąsias tris vietas. Jos apdovanotos taurėmis ir medaliais. Iš kupiškėnų geriausiai sekėsi “Aukštupėnų„ komandai. Ji pelnė penktą vietą.

Individualioje įskaitoje pirma vieta atiteko biržiečiui Aidui Šuntai, antra ir trečia – panevėžiečiams Valdui Labanauskui ir Gintautui Dauniui. Kupiškėnė Irena Majauskienė moterų grupėje buvo antra. Kupiškio r. savivaldybė svečius apdovanojo suvenyrais.

——-
Autorius: Jurgita ŽIUKAITĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video