2024/09/20

 

TURTO IR VIEŠOSIOS TVARKOS SKYRIUS TURĖS VEDĖJĄ

Konkursą Turto ir viešosios tvarkos skyriaus vedėjo pareigoms eiti laimėjo Laurynas Knizikevičius. Skyriaus vedėju darbuotis jis turėtų pradėti sulaukus Specialiųjų tyrimimų tarnybos pažymos. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Įvyko konkursas Kupiškio rajono savivaldybės administracijos Turto ir viešosios tvarkos skyriaus vedėjo pareigoms eiti. Jo laimėtoju išrinktas iki šiol šio skyriaus vyresniuoju specialistu dirbęs Laurynas Knizikevičius. Prieš tai ilgą laiką jis buvo atsakingas už miesto priežiūrą.

Jurga BANIONIENĖ

Kaip ryžotės dalyvauti konkurse Turto ir viešosios tvarkos skyriaus vedėjo pareigoms eiti?

Sprendimą dalyvauti konkurse lėmė keletas veiksnių. Pirmiausia, galimybė vadovauti Turto ir viešosios tvarkos skyriui suteikia unikalią progą plėsti savo žinias ir kaupti patirtį, taip pat dalintis jau sukaupta.

Antra – siekis užtikrinti efektyvų ir skaidrų Savivaldybės turto valdymą bei viešosios tvarkos priežiūrą.

Taip pat buvo noras daugiau prisidėti prie viešojo sektoriaus veiklos ir įgyvendinti pokyčius, kurie teigiamai veiktų rajono bendrą vaizdą tiek mažinant apleistų pastatų kiekį, tiek užtikrinant viešosios tvarkos priežiūrą. Motyvacijos suteikė ir siekis tobulėti, karjeros perspektyvos ir profesiniai iššūkiai.

Prieš tai ilgą laiką buvote atsakingas už miesto priežiūrą. Kokias didžiausias problemas matote mieste, kam reikėtų skirti didžiausią dėmesį?

Miesto priežiūra yra gana sudėtingas procesas, kuris apima daugybę aspektų – nuo infrastruktūros iki viešųjų erdvių tvarkymo. Nors mano dabartinė pareigybė labiau apibrėžia viešųjų erdvių priežiūros klausimus, visgi teko nemažai prisidėti sprendžiant viešosios infrastruktūros remonto ir priežiūros klausimus.

Manau, kad šiuo metu miesto viešųjų erdvių priežiūros darbai vykdomi gana sistemingai. Darbų apimtys ir intensyvumas yra nusistovėję.

Plačiau skaitykite rugsėjo 20 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video