2024/09/22

Rajono įmonių automobiliai tvarkingi

Pagal Regiono aplinkos apsaugos departamento ir rajono aplinkos apsaugos agentūros darbo grafikus vieną kartą per metus reikia patikrinti rajone veikiančių įmonių autotransportą.

Šiais metais įmonių transportas buvo tikrinamas Valstybinės įmonės „Panevėžio regiono keliai“ Kupiškio kelių tarnybos teritorijoje. Ten buvo tikrinamas ne tik šios įmonės transportas, bet savo automobilius apžiūrai pristatė ir UAB „Kupiškio komunalininkas“, UAB „Kupiškio autobusų parkas“, UAB “Kupiškio butų ūkis ir vandentiekis“.

Buvo patikrinta daugiau nei penkiasdešimt automobilių. Vietiniai ir iš Panevėžio atvykę specialistai liko patenkinti tikrintų mašinų technine būkle – teršalų kiekis išmetamosiose dujose neviršijo numatytų normatyvų. Visos mašinos nebuvo patikrintos todėl, kad vienos yra remontuojamos, o kitos buvo išvykusios į kasdieninius reisus.

Pavyzdžiui, rajono autobusų parke šiuo metu yra dvidešimt autobusų. Penki iš jų dabar jau nebevažiuoja. Tie autobusai, kurie buvo patikrinti, atitiko reikalavimus. Jų būklę tikrinę specialistai pagyrė parko vairuotojus, kurie puikiai prižiūri senus ir labai senus autobusus.

Komplimentų susilaukė ir kitų rajono įmonių vairuotojai ir mechanikai.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video