2024/10/22

 

TVIRTO IR DAILAUS KŪNO ŠVENTĖ KUPIŠKYJE

Kultūrizmo ir fitneso taurės varžybų Kupiškyje akimirka. VS-foto.lt nuotrauka

Praėjusį savaitgalį, spalio 13 dieną, Kupiškio kultūros centre įvyko Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacijos (LKFF/NABBA) organizuotos atviros Lietuvos kultūrizmo ir fitneso taurės varžybos. Į jas susirinko visas būrys atletų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Čekijos bei Latvijos.

Apie šias varžybas pasikalbėjome su kupiškėnu Modestu Puiše, Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacijos prezidentu.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Ne tik apie varžybas

Kupiškyje tokios varžybos rengiamos gal aštuntą ar devintą kartą. M. Puišė džiaugėsi, kad visada joms nestigo vietinės valdžios, kitų rėmėjų dėmesio. Taip buvo ir šį kartą. Sportininkus pasveikino rajono meras Algirdas Raslanas.

„Esu dėkingas visiems rėmėjams. Gaila, bet šį kartą varžybose nedalyvavo Kupiškio atstovai. Bet objektyviausiu teisėju pripažintas buvęs kupiškėnas Martynas Pakalnis, kuris kultūrizmu pradėjo domėtis būtent savo gimtajame mieste. Man jį teko treniruoti. Tai toks kupiškėniškas šių varžybų atspalvis. Beje, Martynas šioms varžyboms parengė vieną sportininką ir debiutavo kaip treneris“, – pasakojo M. Puišė.

Plačiau skaitykite spalio 18 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kaip kralikai priserti pašarų

  • Tegul pauosto ten uoslės neturėjo odabar tūri uosle sako smyrda ten

  • Nesuprantu tokio sporto naudos. Keistas mitybos režimas. Staiposi prieš veidrodžius, ant scenos rungiasi kas gražesnis. Nebent tai vadintų narcizų sportu…. Atsiprašau jei ką įžeidžiu. Sportas turėtų palaikyti sveikatą.

    • Pritariu

    • Tai seniukai matos kad 45kg sveri salei nebuves nei kart

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video