2024/10/11

 

PRIE IŠANKSTINIO BALSAVIMO NUSIDRIEKĖ ILGA EILĖ

Iš anksto Seimo rinkimuose balsavo Aldona Ramanauskienė (kairėje) ir Birutė Gaigalienė. Autorės nuotrauka

Sėlos vakarinė rinkimų apygarda, kuriai priklauso Biržų ir Kupiškio rajonai, per išankstinį balsavimą buvo tarp aktyviausių Lietuvoje. Praėjusį trečiadienį, antrą išankstinio balsavimo dieną, Kupiškio rajono savivaldybės pastate prie išankstinės balsavimo vietos buvo ilgoka eilė žmonių, atėjusių pareikšti savo valią Seimo rinkimuose.

Juos pakalbinome ir paklausėme, ar lengvai apsisprendė, kam atiduoti savo balsą, ko tikisi iš naujo Seimo, kokias mato šalies problemas.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Problemos ir gluminantys debatai

Atėjusi atlikti pilietinės pareigos Aldona Ramanauskienė sakė, kad ilgai sukti galvos nereikėjo. Seniai turi savo favoritus ir už juos balsavo.

„Visi laukia permainų. Bet aš negaliu skųstis, kad blogai gyvenu. Gaunu pensiją. Gal sunkiau jaunimui ir jaunoms šeimoms su vaikais.

Antra vertus, yra ir jaunų žmonių, kurie nemoka, nenori dirbti. Jie gal tikisi manos iš dangaus.

Svarbiausia, kad būtų sveikatos. Joks Seimas jos nepridės, bet galėtų pasistengti, kad sveikatos apsaugos sistema geriau dirbtų. Šioje srityje reikia permainų, kad žmonės nebūtų spaudžiami kreiptis į privačias medicinos įstaigas“, – išsakė savo nuomonę moteris.

Plačiau skaitykite spalio 11 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video