2024/09/20

 

KUPIŠKIO LIGONINĖ VISGI LIKO BE DIREKTORIAUS PAVADUOTOJO GYDYMUI

Jurgitos Žiukaitės nuotrauka
Išdirbusi lygiai metus iš ligoninės direktoriaus pavaduotojos gydymui pareigų traukiasi Inga Juknevičienė.
Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Neseniai „Kupiškėnų mintys“ rašė apie tai, kad Kupiškio ligoninę paliko slaugos administratorė, prašymą dėl išėjimo iš darbo pateikė ir ligoninės direktoriaus pavaduotoja gydymui Inga Juknevičienė. Jis patenkintas, ketvirtadienis, rugsėjo 19-oji, buvo paskutinė I. Juknevičienės darbo diena.

Jurga BANIONIENĖ

Išeina – lygiai po metų

Tądien pašnekinta I. Juknevičienė teigė, kad buvo apsigalvojusi ir norėjo toliau dirbti Kupiškio ligoninės direktoriaus pavaduotoja.

„Prašiausi pasilikti, bet nėra galimybės, nes kolektyvas nesutinka. Kreipiausi į ligoninės direktorių, tačiau šiandien buvo galutinai nuspręsta, kad aš išeinu. Nepavyko rasti bendro sutarimo, nors antradienį per susitikimą su ligoninės kolektyvu tą prašė padaryti rajono meras“, – teigė I. Juknevičienė.

Plačiau skaitykite rugsėjo 20 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kai žmonės nenori pokyčių tai taip ir būna.. o kai kitos senos darbuotojos pratusios prie sovietinės tvarkos tai nk ir nebus

  • o kiek ta gera gydytoja praejusi darboviečių, ar kas gerai suskaičiuoja? panevežys, kupiškio rajone kiek yra gydymo istaigų, suka ratus, ir vel iš naujo, su tokiu charakteriu sunku bus prisitaikyti, neprapuls ligonine ir be jos tikrai , patikekit kupiškenai, sekmes vadovui.

  • Iš griaužė reiklią ir protingą ,niekam nereikia tokių kas sako tiesą į akis visi mėgsta prisitaikėlius , lojalius vadovui gaila gera gydytoja kaip specialistė gaus darbą

    • Taip ji neprisitqikėlė.
      O ir pats direktorius gyvena šitų senų bobų pletkais.
      Pasidomėkit išeina tik aktyvūs žmonės kurie nori kažką keisti ir daryti žmonių labui. Jis net nesulaiko ir nesidomi jam pabarabanu juk seiman nori.

  • Nereikia taip daryti -noriu išeinu -noriu vėl grįšti.čia ne vaikų darželis.Nėra garantijos kada ponia vėl sugalvos dar kartą pakelti sparneliusPati kalta .

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video