2024/09/13

 

Į TREČIĄ VEIKLOS DEŠIMTMETĮ ĮŽENGĖ SU NAUJA PIRMININKE

Rudilių kaimo bendruomenei vadovauja Audronė Blaževičienė.

Rudilių kaimo bendruomenei vadovauja nauja pirmininkė Audronė Blaževičienė. Ji pakeitė prieš tai ilgą laiką pirmininkavusią Reginą Šimėnienę.

Per artimiausią Kupiškio rajono savivaldybės tarybos posėdį, vyksiantį rugpjūčio 29 dieną, turėjo būti svarstomas bene aktualiausiais rudiliečiams klausimas dėl patalpų skyrimo, nes jų ši bendruomenė neturi.

Jurga BANIONIENĖ

Dar be savo patalpų

„Mūsų bendruomenė registruota avarinės būklės pastate, kur buvo kultūros centras, taip yra ir iki šiol. Esame pasirašę sutartį su Rudilių Jono Laužiko universaliu daugiafunkciu centru, kad galėtume naudotis sale įvairiems renginiams. Neturime jokių savų patalpų.

Šiuo klausimu kelis kartus kreipiausi į rajono merą, prašėme skirti mums patalpas daugiafunkciame centre, tačiau būtų užkrauta didelė našta, kiekvieną mėnesį reikėtų mokėti po 100–120 eurų už šildymą. Bendruomenė tokių pinigų neturi ir to padaryti neįstengs.

Savo prašymą atsiėmėme ir šis klausimas rajono Taryboje nebebus svarstomas“, – apgailestavo nauja Rudilių kaimo bendruomenės pirmininkė A. Blaževičienė.

Svarbiausia – vienytis

Vadovavimą bendruomenei pavasarį perėmusi A. Blaževičienė teigė, kad nebuvo daug norinčių eiti bendruomenės pirmininko pareigas, kelios kandidatės atsisakė.

Plačiau skaitykite rugpjūčio 23 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Akimirka iš Rudilių kaimo bendruomenės 20-mečio šventės.
Nuotraukos iš Rudilių kaimo bendruomenės archyvo
Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video