2024/09/19

 

DAR KARTĄ – APIE DUJŲ DETEKTORIUS

„Kupiškio komunalininko“ nuotrauka

Praėjusią savaitę rašėme, kad Kupiškyje pradedami naudoti dujų detektoriai, bet juos atsiimti UAB „Kupiškio komunalininkas“ gali tik šios įmonės administruojamų namų gyventojai, naudojantys centralizuotai tiekiamas suskystintas naftos dujas. Gyventojai už detektorius atsiskaitys iš namo sukauptų lėšų. Visi kiti norintys juos įsigyti, turi tai padaryti patys.

Sulaukėme gyventojo klausimo, kodėl aprūpinti dujų detektoriais negali dujininkai, juk mokame abonentinį mokestį.

Jurga BANIONIENĖ

Aprūpinti – namų administratoriui

Atsakyti į šį klausimą paprašėme Valdą Budukevičių, AB „Suskystintos dujos“ direktorių.

Plačiau skaitykite rugpjūčio 20 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Tai Skystų dujų direktoriui, yra pigiau už gyventojų surinktus pinigus pripirkti dujų detektorių, nei sutvarkyti dujų čiaupus, reduktorius ir supuvusius vamzdynus? Ar Budukevičius nesupranta, kad čia kriminalu kvepia? O Skystų Dujų direktorius, kurio įmonė registruota Vilniuje,ir vilniečiams siųlo detektorius, vietoje remonto? Ar po dujų sprogimų, Neatliko skystos kelnės pas Budukevičių. Nėra Kupiškio savivaldybėje žmonių, kurie išdulkintų šitas šaraškino kontoras.

  • Kodėl aš turiu mokėti tiems varguoliams skolininkams iš mano sukauptų lėšų? Aš atsijungęs dujas. Aš gyvenu trečiame aukšte. Suprantu, kad reikia prisidėti prie stogo ar pamatų, laiptinių ar balkonų remonto. Bet čia, tai pinigų plovimas. Kur nusenęs meras žiūri? Tas jo minkštumas, jau užkniso.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video