2024/10/18

 

PLANAS – RUDENIOP BAIGTI ŠALIGATVIŲ REMONTĄ

Gedimino gatvėje keičiami šaligatviai kainuos apie 48 tūkst. eurų. Darbai finansuojami iš Kelių priežiūros ir plėtros programos lėšų. Autorės nuotrauka
Autorės nuotrauka

Kurį laiką Gedimino gatvėje, Kupiškyje, verda šaligatvių remonto darbai. „Kupiškėnų minčių“ skaitytojai teiraujasi, kiek dar jie truks.

Kristina VALYTĖ

Kupiškio rajono savivaldybės Infrastruktūros skyriaus vyriausiasis specialistas Justas Baciuška paaiškino, kad planuojama atnaujinti Kupiškio miesto Gedimino gatvės šaligatvių atkarpą iki sankryžos su Žemaitės gatve.

Šiuo metu atnaujinta apie 400 kv. metrų šaligatvio dangos (atkarpa tarp Aukštaičių ir Jaunimo gatvių), dar reikia atnaujinti apie 630 kv. metrų.

Darbus atlieka įmonė „Gindvila“ – pastaroji laimėjo skelbtą viešąjį konkursą.

Darbai, anot J. Baciuškos, finansuojami iš Kelių priežiūros ir plėtros programos lėšų. Preliminari darbų vertė – apie 48 tūkst. eurų.

„Šaligatvio remonto darbus planuojama baigti iki šių metų rugsėjo“, – pažymėjo Savivaldybės atstovas.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Pinigų mėtymas , jei planuojama Gedimino gatvės rekonstrukcija kam tie darbai ? Palaukti truputį ir būtų atnaujinta gatvė , šaligatviai i, pritaikyta neįgaliesiems, , žiedas Gedimino -Taikos gatvių sankryžoje ir pan. Darymas dėl darymo , tik brangiai kainuojantis , opozicija , gal jau gana miegoti?

  • Gal tuo paciu ir dviraciams pritaikys, ar senuku triraciams?

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video