2024/07/08

 

REFLEKSIJOS PO SAVIVALDYBĖS VEIKLOS ATASKAITOS

Pasiklausyti mero pateiktos Savivaldybės 2023 metų ataskaitos atėjo beveik tik Savivaldybės ir jai pavaldžių įstaigų atstovai. Autorės nuotrauka

Kupiškio kultūros centro vitražų salėje rajono meras Algirdas Raslanas visuomenei pristatė Kupiškio rajono savivaldybės 2023 metų veiklos ataskaitą. Dalyvavo mero komanda, Savivaldybės administracijos ir jai pavaldžių įstaigų vadovai, kiti atstovai.

Greičiausiai dėl karšto tos dienos oro proga susitikti su rajono vykdomąja valdžia ir užduoti rūpimus klausimus pasinaudojo nedaug kupiškėnų. Salėje buvo vos keli su rajono valdžia nesusiję žmonės.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Svarbiausi akcentai

Meras Savivaldybės 2023 metų veiklos ataskaitą jau buvo pateikęs per Tarybos posėdį. Atsiskaityti už institucinę veiklą įpareigoja įstatymas.

Pasak A. Raslano, didžiausias įdomumas, kad per praėjusius metus buvo trys merai. Tai sudėtinė, kompleksinė ataskaita.

„Nepaisant to, kad merai keitėsi, Savivaldybės administracija ir kitos institucijos dirbo savo darbą. Merai ir ateityje keisis. Administracija turi išlikti stabili bet kokioje situacijoje“, – pabrėžė A. Raslanas.

Jis pasidžiaugė, kad visos politinės jėgos rajone dirba vieningai. Po diskusijų priimami teisingi sprendimai.

Buvo aptarta rajono biudžeto pajamų struktūra. Akcentuota, kad sąlyginai Kupiškio rajono biudžetas vienas mažesnių Lietuvos mastu. Dėl to mačiau galimybių investuoti į įvairius projektus.

Daugiausia lėšų skiriama įgyvendinti socialiniams ir švietimo projektams.

Plačiau skaitykite liepos 5 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Ne tik refliuksas , bet ir diarėja plius erkinis encefalitas iš nešienautos salos 🙂

  • Investuojsma į švietimą ,bet šviesos tunrlio gsle nematyti.7ksrtus matuokite ar daugiau,o ne tiems skirkite,kurie prašo.

  • Refliuksas nuo tokios savivaldybės ataskaitos tegali imt. Nėra net ką reflektuot.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video